Skip to main content
Domovská stránka » Strategické HR » WEBJET LMS – EFEKTÍVNE VZDELÁVANIE ZAMESTNANCOV
ADVERTORIAL

Spoločnosť InterWay neustále formuje a napreduje v oblasti IKT, pričom sa opiera o viac než štvrťstoročné skúsenosti.

Lukáš Ondrejček

Product Manager, InterWay

Naše portfólio je rozmanité. Zahŕňa webové aplikácie, cloudové riešenia, konzultačné služby či kybernetickú bezpečnosť. Stabilným pilierom je produktová rodina WebJET. Za ňou stojí aj WebJET LMS – platforma pre online vzdelávanie. Nielenže poskytuje flexibilitu pre používateľov, ale zároveň umožňuje monitorovať a hodnotiť pokrok. Platforma vám umožní presne sledovať a analyzovať vedomosti.

WebJET LMS je slovenský produkt s okamžitou dostupnosťou podpory či prispôsobením sa potrebám klienta.

WebJET LMS je určené pre širokú škálu používateľov v súkromnom aj verejnom sektore. Platforma poskytuje nástroje na modernizáciu a zefektívnenie vzdelávacích procesov. Jednoducho je určený každému, komu záleží na kontinuálnom vzdelávaní zamestnancov. Vďaka nástroju je možné zoskupiť všetok vzdelávací a tréningový obsah organizácie a v požadovanej podobe ho sprístupniť všetkým zamestnancom či študijným skupinám.

WebJET LMS je výsledkom dlhoročného vývoja. Ide o slovenský produkt a s ním spojenú okamžitú dostupnosť podpory či prispôsobenie potrebám klienta. Kurzy, nahrané na platformu môžu mať rôznu podobu, od článkov, cez prezentácie, až po video obsah. Ide o škálovateľné riešenie, vyhovujúce potrebám rôznych skupín, od terénnych pracovníkov cez THP až po manažment.

webjet lms
Zdroj: archiv InterWay

Systém je prepojiteľný s ostatnými produktmi rodiny WebJET, orientácia na ňom je intuitívna a jeho používatelia sa zhodujú v tom, že prináša užívateľsky veľmi príjemné rozhranie. Navyše, systém umožňuje dômyselný reporting o absolvovaných kurzoch, výsledkoch, certifikátoch.

Pandémia nám v mnohom potvrdila to, čo sme vedeli už niekoľko rokov predtým, keď sme sa začali vývoju platformy venovať – štátne inštitúcie, školy aj súkromný sektor sa museli prispôsobiť novému prostrediu. Vďaka WebJET LMS mohli optimalizovať firemné vzdelávacie procesy a na školenie začať využívať online platformu, prístupnú z rôznych zariadení, odkiaľkoľvek. Medzi klientov patrí napríklad Železničná spoločnosť Cargo Slovakia, JA Slovakia či Digitálny žiak. Platforma je spoľahlivým nástrojom pre HR oddelenia, ktoré môžu zjednotiť proces onboardingu, nastaviť školiaci proces a sledovať pokrok.

Next article