Herbert Sirupy vznikli z lásky k tradičnému remeslu, prírode. Sme inšpirovaní rôznorodosťou súčasnej barovej a kulinárskej scény. Herbert Sirupy vyrábame ako čistý, prírodný produkt bez pridania „abecedy“ – umelých esencií, sladidiel alebo éčok. Ako celý proces výroby u nás prebieha?
Každé ráno nám príde zásielka čerstvého ovocia a byliniek, ktoré ešte v ten deň spracujeme. Dávame si záležať na kvalite a čerstvosti surovín, ktoré používame. Na prípravu využívame najmä lokálne zdroje od spoľahlivých producentov.
Keďže však radi experimentujeme, rozhodli sme sa kombinovať tradíciu s exotikou, ktorú postupne prinášame do našej tvorby. Naším cieľom je upútavať pozornosť vašich chuťových buniek a vytvárať produkty, ktoré sú tvorené výhradne na prírodnej báze, z prvotriednych surovín.
Unikátny postup výroby
Podstatou našich sirupov je macerácia, teda lúhovanie za studena. Týmto spôsobom dokážeme zachovať ich maximálnu nutričnú hodnotu a autentickú chuť. V závislosti od druhu sirupu trvá macerovanie od niekoľkých dní až po niekoľko týždňov. Každá príchuť je unikát. Naša alchýmia spočíva v unikátnom postupe výroby, v precíznom načasovaní a ďalšom spracovaní, ale aj v procesoch nevyhnutných na dosiahnutie vyváženej chute.
Do celého sveta aj na vlastnú párty
Naše sirupy dodávame do množstva prevádzok na Slovensku, v Česku, Rakúsku, Dánsku a i. Okrem tradičných celoročných príchutí prinášame niekoľkokrát do roka limitované sezónne kombinácie, aktuálne pre dané ročné obdobie.
Herbert však nie je len o sirupoch. Nájdete nás na festivaloch, trhoch, svadbách, eventoch, alebo si nás môžete zavolať na vlastnú párty. Sme všade tam, kde ľuďom chutí!
Prečítajte si tiež: NAJLEPŠÍ POMOCNÍCI DO KUCHYNE